Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Q-Gaz Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Diagrame aparate inregistratoare
Brand
Rola, impaturite, banda, circulare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsele oferite sunt executate in conditiile standardului german DIN 16234(tolerante dimensionale) si DIN 16230(calitate hartie).

Va stam la dispozitie cu o gama larga de consumabile de calitate pentru marea majoritate a aparatelor inregistratoare industriale produse de firme renumite: Foxboro, Honeywell, Siemens, Chauvin Arnoux, Amplo Ploiesti, FEPA Barlad, FEA Bucuresti, Yokogawa, Philips, ABB Metrowatt si multe altele.

Oferim sisteme de scriere pentru inregistrare, conform specificatiilor OEM, penite cu fibra absorbanta, capete de scriere, mecanisme de scriere, mecanisme de scriere multipunct, penite metalice, din sticla sau plastic, etc., precum si cerneluri disponibile in mai multe culori.

De asemenea va putem furniza o gama completa de diagrame : rola, pliate(z) si circulare, disponibile in varianta normala(pentru cerneala), termosen-sibila, presosensibila, electrosensibila sau cu jet de cerneala. Diagramele oferite sunt executate in conditiile standardelor germane de : calitate, tolerante dimen-sionale, umiditate relativa, rezistenta la sfasiere, grad de finete, inscriptionabilitate.
Din Gura in Gura